qq5bca15ccyfrozlz9dk.jpg


دانلود مقالات علمی و دانشگاهی پروژه مطلب یوزر پسورد دانشکاهی
دانلود مقالات علمی و پسورد دانشگاهی و ژورنالهای علمی و کتوب دانشگاهی آیتریپلی IEEE وایلی Wiley، امرالد Emerald ساینس دایرکت sciencedirect اسپرینجر springerlink تیلور Tandfonline ACM ASME JSTOR پروکوست Proquest ابسکو Ebsco آکسفورد Oxford کمبریج Cambridge ACS Web of Science ISI اکانت دانشگاه های علمی مقاله کتاب پایان نامه
صفحات وبلاگ
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

Database Menu ScienceDirect , Ebrary , Oxford Journals , Ebsco , CAS SciFinder , IEEE

 

 دانشگاه آتن بیشتر دیتابیس های پولی مثل آیتریپلی IEEE، وایلی Wiley، امرالد Emerald، ساینس دایرکت sciencedirect، اسپرینجر springerlink، تیلور Tandfonline، ACM، ASME، JSTOR، پروکوست Proquest، ابسکو Ebsco، آکسفورد Oxford، کمبریج Cambridge، ACS، Web of Science، ISI و ... را با کیفیت عالی یعنی بیشتر ژورنال ها از اولین نسخه تا اخرین نسخه را خریداری کرده است. با داشتن اکانت دانشگاه آتن یونان شما می توانید از تقریبا همه دیتابیس های پولی مقاله کتاب، پایان نامه، استاندارد های مهندسی و ... را بصورت رایگان دانلود نمایید.دانشگاه پلیتکنیک بخارست فقط در رشته های مهندسی Engineering و رشته های فنی Science & Technology و در پایه های لیسانس، فوق لیسانس و دکتری دانشجو می پذیرد. بنابراین دیتابیس های خریداری شده توسط این دانشگاه نیز مخصوص این دانشجویان می باشد. آیتریپلی، Scopus، ساینسدایرکت، امرالد، تیلور، پروکوست، اشپرینگر، وایلی، AIP، ACM، ACS، IOP، ISI web of knowledge، آکسفورد، مجلات کمبریج، اسکوپوس و این دانشگاه اشتراک ژورنال ها و مجلات دیتابیس های گوناگونی مثل اسپرینگر Springer و اسکوپوس Scopus و همچنین ساینس دایرکت science direct را خریداری کرده است باقی دیتابیس ها را شما امتحان کنید و ببینید اجازه دانلود مقاله بصورت رایگان را دارید یا خیر.این لینک ها شامل آدرس اینترنتی دیتابیس پایان نامه های بیشتر دانشگاه های برتر خارجی برای مشاهده و دانلود آنها می باشد. بیشتر دانشگاه اجازه دانلود پایان نامه های آن دانشگاه را بصورت رایگان می دهنداکانت این کتابخانه فرانسوی به دیتابیس هایی مثل آیتریپلی ieee، ساینسدایرکت sciencedirect، اسپرینگر springer، امرالد emerald، ابسکو ebsco و ... دسترسی دارد. لینک دیتابیس این کتابخانه در زیر می باشد.دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

Foundation Directory Online platinum account

  FDO Logo

 

دانشگاه پلیتکنیک بخارست فقط در رشته های مهندسی Engineering و رشته های فنی Science & Technology و در پایه های لیسانس، فوق لیسانس و دکتری دانشجو می پذیرد. بنابراین دیتابیس های خریداری شده توسط این دانشگاه نیز مخصوص این دانشجویان می باشد. آیتریپلی، Scopus، ساینسدایرکت، امرالد، تیلور، پروکوست، اشپرینگر، وایلی، AIP، ACM، ACS، IOP، ISI web of knowledge، آکسفورد، مجلات کمبریج، اسکوپوس و این دانشگاه اشتراک ژورنال ها و مجلات دیتابیس های گوناگونی مثل اسپرینگر Springer و اسکوپوس Scopus و همچنین ساینس دایرکت science direct را خریداری کرده است باقی دیتابیس ها را شما امتحان کنید و ببینید اجازه دانلود مقاله بصورت رایگان را دارید یا خیر.این لینک ها شامل آدرس اینترنتی دیتابیس پایان نامه های بیشتر دانشگاه های برتر خارجی برای مشاهده و دانلود آنها می باشد. بیشتر دانشگاه اجازه دانلود پایان نامه های آن دانشگاه را بصورت رایگان می دهنداکانت این کتابخانه فرانسوی به دیتابیس هایی مثل آیتریپلی ieee، ساینسدایرکت sciencedirect، اسپرینگر springer، امرالد emerald، ابسکو ebsco و ... دسترسی دارد. لینک دیتابیس این کتابخانه در زیر می باشد.دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

EBSCO password

 

 

  دانشگاه Santa Catarina به خیلی از ژورنال ها و مجلات پولی جهان دسترسی دارد و شما با داشتن یوزرنیم و پسورد و یا آی پی پورت این دانشگاه براحتی میتوانید تمام آن اسناد را بصورت رایگان دانلود کنید. دیتابیس هایی همچون ساینس دایرکت sciencedirect، وایلی wiley online library، آیتریپلی ieee xplore، ISI web of knowledge، پروکوست proquest و پایان نامه های آن Dissertations & Theses، ابسکو ebsco و کتاب های آن e-BOOK Collection، ابراری ebrary، Jstor، ACM، اسپرینجر Springer و ...این دانشگاه اشتراک ژورنال ها و مجلات دیتابیس های گوناگونی مثل اسپرینگر Springer و اسکوپوس Scopus و همچنین ساینس دایرکت science direct را خریداری کرده است باقی دیتابیس ها را شما امتحان کنید و ببینید اجازه دانلود مقاله بصورت رایگان را دارید یا خیر.این لینک ها شامل آدرس اینترنتی دیتابیس پایان نامه های بیشتر دانشگاه های برتر خارجی برای مشاهده و دانلود آنها می باشد. بیشتر دانشگاه اجازه دانلود پایان نامه های آن دانشگاه را بصورت رایگان می دهنداکانت این کتابخانه فرانسوی به دیتابیس هایی مثل آیتریپلی ieee، ساینسدایرکت sciencedirect، اسپرینگر springer، امرالد emerald، ابسکو ebsco و ... دسترسی دارد. لینک دیتابیس این کتابخانه در زیر می باشد.دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

Emerald Insight

 

 SAGE Journals Logo

 

این دانشگاه اشتراک ژورنال ها و مجلات دیتابیس های گوناگونی مثل اسپرینگر Springer و اسکوپوس Scopus و همچنین ساینس دایرکت science direct را خریداری کرده است باقی دیتابیس ها را شما امتحان کنید و ببینید اجازه دانلود مقاله بصورت رایگان را دارید یا خیر.این لینک ها شامل آدرس اینترنتی دیتابیس پایان نامه های بیشتر دانشگاه های برتر خارجی برای مشاهده و دانلود آنها می باشد. بیشتر دانشگاه اجازه دانلود پایان نامه های آن دانشگاه را بصورت رایگان می دهنداکانت این کتابخانه فرانسوی به دیتابیس هایی مثل آیتریپلی ieee، ساینسدایرکت sciencedirect، اسپرینگر springer، امرالد emerald، ابسکو ebsco و ... دسترسی دارد. لینک دیتابیس این کتابخانه در زیر می باشد.دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

Emerald Insight

 

 Logo: Emerald - research you can use

این لینک ها شامل آدرس اینترنتی دیتابیس پایان نامه های بیشتر دانشگاه های برتر خارجی برای مشاهده و دانلود آنها می باشد. بیشتر دانشگاه اجازه دانلود پایان نامه های آن دانشگاه را بصورت رایگان می دهنداکانت این کتابخانه فرانسوی به دیتابیس هایی مثل آیتریپلی ieee، ساینسدایرکت sciencedirect، اسپرینگر springer، امرالد emerald، ابسکو ebsco و ... دسترسی دارد. لینک دیتابیس این کتابخانه در زیر می باشد.دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

Accessscience exclusive password 

 

 AccessScience from McGraw Hill - Connecting Students to Science

اکانت این کتابخانه فرانسوی به دیتابیس هایی مثل آیتریپلی ieee، ساینسدایرکت sciencedirect، اسپرینگر springer، امرالد emerald، ابسکو ebsco و ... دسترسی دارد. لینک دیتابیس این کتابخانه در زیر می باشد.دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳۱

Lexis Nexis Total Patent

 

 LexisNexis

دیتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳٠

University of Memphis

 Southwest Tennessee Community College (Memphis)

اکانت دوم مربوط به یک موسسه فناوری کامپیوتر در یونان می باشد. این موسسه اکانت بیشتر ژورنال های مربوط به رشته کامپیوتر را خریداری کرده است.اکانت اول مربوط به دانشگاه Memphis امریکا می باشد و تقریبا بیشتر ژورنال های پولی جهان را خریداری کرده است و با داشتن این اکانت شما می توانید براحتی مقالات خود را بصورت رایگان دانلود نمایید.اکانت دوم مربوط به یک موسسه فناوری کامپیوتر در یونان می باشد. این موسسه اکانت بیشتر ژورنال های مربوط به رشته کامپیوتر را خریداری کرده است.اکانت اول مربوط به دانشگاه Memphis امریکا می باشد و تقریبا بیشتر ژورنال های پولی جهان را خریداری کرده است و با داشتن این اکانت شما می توانید براحتی مقالات خود را بصورت رایگان دانلود نمایید. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/۳٠

VIP Hinari new Password

  HINARI Access to Research Initiative

 

مجموعه دانشگاهی است که شامل سه دانشگاه، هفت کالج و مرکز آموزش اداری، سه مرکز دانشگاهی و تعداد دیگری مراکز تحقیقاتی می‌باشد که در شش جزیره مختلف ایالت «هاوایی» واقع شده‌اند.

شعبه ای از دانشگاه هاوایی در سال ۱۳۷۲ در ایران بدون مجوز وزارت علوم تاسیس شد که به متقاضیان به صورت تحصیلات مکاتبه ای مدرک تحصیلی اعطا می کرد. فعالیت این دانشگاه در سال ۱۳۸۰ با شکایت وزارت علوم متوقف شد و دادگاه موسسین ایرانی این دانشگاه چندین سال طول کشید که سرانجام به پرداخت ده میلیون تومان جریمه محکوم شدند. برخی ۷۰۰۰ دانش اموخته این دانشگاه که مدارک تحصیلی شان باطل شد، صاحب منصبان جمهوری اسلامی از جمله قضات، معاونان وزرا و مسوولان کشوری بودند.اکانت دوم مربوط به یک موسسه فناوری کامپیوتر در یونان می باشد. این موسسه اکانت بیشتر ژورنال های مربوط به رشته کامپیوتر را خریداری کرده است.اکانت اول مربوط به دانشگاه Memphis امریکا می باشد و تقریبا بیشتر ژورنال های پولی جهان را خریداری کرده است و با داشتن این اکانت شما می توانید براحتی مقالات خود را بصورت رایگان دانلود نمایید. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور     یوزر و پسورد سایت های علمی    دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/٢٩

APUS Research Database

 

 

اکانت دوم مربوط به یک موسسه فناوری کامپیوتر در یونان می باشد. این موسسه اکانت بیشتر ژورنال های مربوط به رشته کامپیوتر را خریداری کرده است.اکانت اول مربوط به دانشگاه Memphis امریکا می باشد و تقریبا بیشتر ژورنال های پولی جهان را خریداری کرده است و با داشتن این اکانت شما می توانید براحتی مقالات خود را بصورت رایگان دانلود نمایید. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/٢٩

Access Online Databases

 

اکانت دوم مربوط به یک موسسه فناوری کامپیوتر در یونان می باشد. این موسسه اکانت بیشتر ژورنال های مربوط به رشته کامپیوتر را خریداری کرده است.اکانت اول مربوط به دانشگاه Memphis امریکا می باشد و تقریبا بیشتر ژورنال های پولی جهان را خریداری کرده است و با داشتن این اکانت شما می توانید براحتی مقالات خود را بصورت رایگان دانلود نمایید. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/٢٩

Gastrointestinal Emergencies 2nd edition by Tony Tham

 

اکانت دوم مربوط به یک موسسه فناوری کامپیوتر در یونان می باشد. این موسسه اکانت بیشتر ژورنال های مربوط به رشته کامپیوتر را خریداری کرده است.اکانت اول مربوط به دانشگاه Memphis امریکا می باشد و تقریبا بیشتر ژورنال های پولی جهان را خریداری کرده است و با داشتن این اکانت شما می توانید براحتی مقالات خود را بصورت رایگان دانلود نمایید. یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/٢٩

Neurology: Clinical Cases Uncovered Author-Malcom macloed

این اکانت برزیلی واقعا اکانت عالی می باشد. از چند ماه قبل تابحال فعال می باشد. همه دیتابیس ها و پایگاه های خارجی را ساپورت می کند و براحتی می توانید مقالات خود را بصورت رایگان با این اکانت دانلود کنید.  روش ولهارد یوزر و پسورد سایت ساینس دایرکت  یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/٢٩
University of Windosr Password

Home

دیتابیس و کتابخانه این دانشگاه در لینک زیر قرار دارد. این دانشگاه مقاله های پروکوست و پایان نامه های آن، مقالات ساینس دایرکت، مقالات اشپرینگر، مقالات تیلور و ... را برای دانلود رایگان خریداری کرده است. بقیه دیتابیس ها را نیز امتحان کنید.یتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.دانلود و تحویل آنی مقالات جهت کمک به دانشجویان و پژوهشگران گرامی برای دسترسی به پایگاههای معتبر علمی ایجاد شده است  دانلود مقالات علمی کتاب دانشگاهی - دانلود مقالات علمی پسورد دانشگاهی سایت دانلود مقاله رایگان از الزویر و کمبریج              hinari password ezproxy full text sciencedirect  elsevier دانلود مقاله از یوزرنیم و پسورد رایگان سایت sciencedirect   دانلود از اسپرینگر اکانت در سایت امرالد ovidsp password پورت و ip برای دانلود از اسپرینگر یوزر و پسورد isi web of knowledge proquest پسورد دیتابیس های دانشگاهی   پسورد دانشگاه ژاپن پسورد دیتابیسهای دانشگاهی proquest یوزر و پسورد رایگان سایت scopus یوزر و پسورد proquest hinari password 2013 ezproxy password hinari    isipaperisi persian blog یوزر و پسورد سایت های علمی دانلود طرح توجیهی پسورد ieeeیوزر و پسورد ساینس دایرکت یوزر و پسورد ieee پسورد ساینس دایرکت مولاریته     یوزر پسورد ساینس دایرکت پسورد سایت های علمی یوزر و پسورد ieeexplore پسورد دانشگاهها     یوزر پسورد ieee      آموزش minitab ساینس دایرکت پسورد ساینس دایرکت  یوزر و پسورد سایتهای علمی        روش ولهارد یوزر و پسورد سایت ساینس دایرکت        یوزر پسورد سایتهای علمی یوزرنیم و پسورد ساینس دایرکت یوزر پسورد سایت های علمی عصاره گیری از گیاهان     یوزر پسورد دانشگاهها اندازه گیری نمک به روش ولهارد کمپوت سیب   مقالات علمی صنایع غذایی   آموزش مینی تب      پسورد اسپرینگر   پسورد ieee 2012    اندازه گیری رطوبت مواد غذایی تولید خیارشور        وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد proquest اندازه گیری نمک به روش مور پسورد سایتهای علمی پنیر پروبیوتیک خط تولید شکلات دانلود مقالات صنایع غذایی یوزر و پسورد اسپرینگر یوزر و پسورد دانشگاهی یوزر و پسورد دانلود مقاله        یوزرنیم و پسورد سایت های علمی نارگل صنایع غذایی کتاب صنعت شیر عصاره گیری یوزر و پسورد برای دانلود مقاله یوزر و پسورد دانشگاه یوزر و پسورد سایت ieee یوزر پسورد سایت ساینس دایرکت پسورد دانشگاه جلوگیری از کپک زدن خیارشور         دانلود طرح توجیهی دانلود رایگان از ساینس دایرکت


ادامه مطلب ...
نویسنده: شهروز - ۱۳٩٢/٥/٢۸
Nigerian Virtual Library Password

دیتابیس و کتابخانه این دانشگاه در لینک زیر قرار دارد. این دانشگاه مقاله های پروکوست و پایان نامه های آن، مقالات ساینس دایرکت، مقالات اشپرینگر، مقالات تیلور و ... را برای دانلود رایگان خریداری کرده است. بقیه دیتابیس ها را نیز امتحان کنید.یتابیس ها و کتابخانه عالی این دانشگاه را می توانید از لینک های زیر ببینید. با استفاده از اکانت این دانشگاه شما میتوانید از تمام آن پایگاه ها و مجلات علمی مقالات مورد نیاز خود را بصورت رایگان دانلود کنید. نام بسیاری از پایگاه در این لینک ها نیامده است و شما باید بصورت دستی امتحان کنید ببینید اجازه دانلود مقاله دارید یا خیر. من هر ژورنال و پایگاهی بررسی کردم اجازه دانلود مقاله را داشتم.دانلود و تحویل آنی مقالات جهت کمک به دانشجویان و پژوهشگران گرامی برای دسترسی به پایگاههای معتبر علمی ایجاد شده است  دانلود مقالات علمی کتاب دانشگاهی - دانلود مقالات علمی پسورد دانشگاهی سایت دانلود مقاله رایگان از الزویر و کمبریج              hinari password ezproxy full text sciencedirect  elsevier دانلود مقاله از یوزرنیم و پسورد رایگان سایت sciencedirect   دانلود از اسپرینگر اکانت در سایت امرالد ovidsp password پورت و ip برای دانلود از اسپرینگر یوزر و پسورد isi web of knowledge proquest پسورد دیتابیس های دانشگاهی   پسورد دانشگاه ژاپن پسورد دیتابیسهای دانشگاهی proquest یوزر و پسورد رایگان سایت scopus یوزر و پسورد proquest hinari password 2013 ezproxy password hinari    isipaperisi persian blog


جهت دریافت مقاله ابتدا لینک مقاله را برای ما ارسال کنید تا کمتر از یک ساعت مقاله مورد نظر برای شما ارسال گردد.
( هزینه دریافت هر مقاله فقط و فقط 500 تومان می باشد )

 

 
   

ادامه مطلب ...
نویسندگان وبلاگ:
کدهای اضافی کاربر :